ShoutBox
Welcome Guest, login to shout.
ShoutBox Rules, Read Before Posting.
[05-18, 9:03 PM] Chris
: See here.
[05-18, 8:55 AM] Tias
: any tutorials on how to setting the website up
[05-05, 11:21 PM] Chris
: That's not a bug, that's how it was intended to function originally. For a temporary fix until it's updated for modern standards, you can make a new BBCode.
[05-04, 7:08 AM] Thewizad
: Guys, how can i fix the changelog bug?
When i created/edited the changelog as i want, it displays as a giant block/sentence and i don't want it like this, please help <3
[05-02, 3:23 PM] Chris
: All unactivated accounts that are older than five days have been removed. Please activate your account as soon as possible to avoid this happening.
[04-24, 8:20 PM] Do0dles
: anyone have vote cool down script?
[04-15, 5:30 PM] Chris
: @Benethus Please be sure to read the Shoutbox Rules.
[04-14, 11:50 PM] Benethus
: Anyone had the issue that webstore sends duplicate amount of item ingame while using RA?
[04-11, 2:31 PM] Chris
: Hi Billy.
[04-11, 2:12 PM] Billy
: Hello? Lookin forward for any staff member.
[04-07, 1:10 AM] Chris
: If you're unsure of how to download Escalation, you'll just need to go to the UCP and click on 'Download Licenses' to view all of the ones you have licensed to you.
[04-07, 1:09 AM] Chris
: Hey Orion, I checked the ACP. It appears you did manage to purchase Escalation at 8:43PM PDT.
[04-06, 8:48 PM] Orion
: I WOuld Like to Buy The Escalation Theme and Customize it a little bit for my Server but i have pay my cretid and i can't buy it..
[03-27, 4:27 AM] System
: The ShoutBox has been truncated.

Join Date: Jul 19, 2016
Location:
Posts: 27
Trinitycore telnet login via php
Posted 07-21-16, at 7:38 AM.

Please Register or Login to remove ads.

Hi, the telnet connection working fine from the cmd but when i try to do that from the php
im not getting any logs in server.log...(when i login manually from the cmd it creates log on server.log)

my code is:
$telnet = fsockopen($ra_host, $rpt, $error, $error_str, 3);
if($telnet)
{

sleep(5);
fputs($telnet, ''.$ra_user."n");
sleep(5);
fputs($telnet, ''.$ra_pass."n");
sleep(3);

$subject = "Item Store Purchase";
$text = "Thank You, for your purchase.";

$sql_char = $db->query("SELECT guid, name FROM $cdb.characters WHERE guid='$d2'");
$chars = $db->get($sql_char);
$char = $chars['name'];

//Send Items
foreach($sit as $cart)
{
fputs($telnet, "send items $char "{$subject}" "{$text}" {$cart} n");
}

sleep(3);
fclose($telnet);

$status = 1;
}
else
{
$status = 2;
}


Thanks!
Join Date: Jul 19, 2016
Location:
Posts: 27
Trinitycore telnet login via php
Posted 07-21-16, at 5:00 PM.
I've fixed the soap and using it.. and its working :)
Join Date: Sep 10, 2012
Location: Azer CMS
Posts: 637
Trinitycore telnet login via php
Posted 07-21-16, at 10:56 PM.
Alright. I apologize for not being able to assist with your issues lately. I've been having some personal issues, hence why I've had many delays and had to stop attempting to recreate the issues you had constantly.

Just for future reference, can you post the solution you created? This would help anyone else who has an issue similar to yours in the future. If you don't want to, that's fine. It would be greatly appreciated if you do, though.
Join Date: Jul 19, 2016
Location:
Posts: 27
Trinitycore telnet login via php
Posted 07-23-16, at 2:47 PM.
Posted By Chris, 07-21-16 at 10:56 PM.
Alright. I apologize for not being able to assist with your issues lately. I've been having some personal issues, hence why I've had many delays and had to stop attempting to recreate the issues you had constantly.

Just for future reference, can you post the solution you created? This would help anyone else who has an issue similar to yours in the future. If you don't want to, that's fine. It would be greatly appreciated if you do, though.

Ive made my SOAP work again on my Trinitycore version, after that I've change my SOAP port to higher port then 7878 and relaunch the server and it worked!

^ Advertise Here.