ShoutBox
Welcome Guest, login to shout.
ShoutBox Rules, Read Before Posting.
[02-10, 4:07 PM] Chris
: I have edited the announcement for Style/Module Hosting. This will clarify our standing against licensing.
[02-10, 11:31 AM] Chris
: I would like to remind everyone who wants to make a module or style for Azer CMS that we do offer hosting for you.
[01-19, 1:48 PM] System
: [SALE] Stop by the Azer CMS Store and save 15% on your favorite styles today!

Join Date: Feb 19, 2014
Location:
Posts: 3
Does the Azer CMS v3 works with php 7.0 ?
Posted 06-10-16, at 10:35 AM.

Please Register or Login to remove ads.

My core is compiled for Linux. Currently UBUNTU 16.04. The Cms works fine except for the item store which throw me a Blank page after hit the Purchase button. I am using Soap, telnet server is running, my core and website are running from the same machine so i am wondering if maybe is something with my php version (7.0)

Any help?

Thanks in advance...
Join Date: Sep 10, 2012
Location: Azer CMS
Posts: 628
Does the Azer CMS v3 works with php 7.0 ?
Posted 06-10-16, at 12:11 PM.
Contents of Azer_CMS_V3.0.zip
Version 3.1.2_PHP_5.4_5.5
ReadMe.txt

^ Advertise Here.