ShoutBox
Welcome Guest, login to shout.
ShoutBox Rules, Read Before Posting.
[05-18, 9:03 PM] Chris
: See here.
[05-18, 8:55 AM] Tias
: any tutorials on how to setting the website up
[05-05, 11:21 PM] Chris
: That's not a bug, that's how it was intended to function originally. For a temporary fix until it's updated for modern standards, you can make a new BBCode.
[05-04, 7:08 AM] Thewizad
: Guys, how can i fix the changelog bug?
When i created/edited the changelog as i want, it displays as a giant block/sentence and i don't want it like this, please help <3
[05-02, 3:23 PM] Chris
: All unactivated accounts that are older than five days have been removed. Please activate your account as soon as possible to avoid this happening.
[04-24, 8:20 PM] Do0dles
: anyone have vote cool down script?
[04-15, 5:30 PM] Chris
: @Benethus Please be sure to read the Shoutbox Rules.
[04-14, 11:50 PM] Benethus
: Anyone had the issue that webstore sends duplicate amount of item ingame while using RA?
[04-11, 2:31 PM] Chris
: Hi Billy.
[04-11, 2:12 PM] Billy
: Hello? Lookin forward for any staff member.
[04-07, 1:10 AM] Chris
: If you're unsure of how to download Escalation, you'll just need to go to the UCP and click on 'Download Licenses' to view all of the ones you have licensed to you.
[04-07, 1:09 AM] Chris
: Hey Orion, I checked the ACP. It appears you did manage to purchase Escalation at 8:43PM PDT.
[04-06, 8:48 PM] Orion
: I WOuld Like to Buy The Escalation Theme and Customize it a little bit for my Server but i have pay my cretid and i can't buy it..
[03-27, 4:27 AM] System
: The ShoutBox has been truncated.

Join Date: May 18, 2016
Location:
Posts: 3
Item store now working
Posted 05-19-16, at 4:21 PM.

Please Register or Login to remove ads.

THE TITLE OF THIS TOPIC SHOULD BE "ITEM STORE NOT WORKING"

My issue is that when I go buy something in the vote store and click "purchase" the website's start loading and then everything time out.

I have all ports open, 3443, 7878. I have Telnet installed. I have the website and privateserver on the same server.

My worldserver.config
#
# Ra.Enable
# Description: Enable remote console (telnet).
# Default: 0 - (Disabled)
# 1 - (Enabled)

Ra.Enable = 1

#
# Ra.IP
# Description: Bind remote access to IP/hostname.
# Default: "0.0.0.0" - (Bind to all IPs on the system)

Ra.IP = "185.7.81.157

#
# Ra.Port
# Description: TCP port to reach the remote console.
# Default: 3443

Ra.Port = 3443

#
# Ra.MinLevel
# Description: Required security level to use the remote console.
# Default: 3

Ra.MinLevel = 3

#
# SOAP.Enable
# Description: Enable soap service.
# Default: 0 - (Disabled)
# 1 - (Enabled)

SOAP.Enabled = 1

#
# SOAP.IP
# Description: Bind SOAP service to IP/hostname.
# Default: "127.0.0.1" - (Bind to localhost)

SOAP.IP = "185.7.81.157"

#
# SOAP.Port
# Description: TCP port to reach the SOAP service.
# Default: 7878

SOAP.Port = 7878
Join Date: Sep 10, 2012
Location: Azer CMS
Posts: 637
Item store now working
Posted 05-19-16, at 7:06 PM.
Cease usage of RA altogether unless you need it for other things (this means to close the port as well). We need your CMS's config as well. (with all sensitive information censored or removed, of course)

I also recommend setting your SOAP and RA IP Addresses back to the default.
Join Date: May 18, 2016
Location:
Posts: 3
Item store now working
Posted 05-20-16, at 6:26 AM.
Tried setting them back to default and the 'Ra.Enable = 0'

Now I get an message in the inbox saying: Item Store - Failed Purchase

Here's my CMS config:

<?php
if(!defined('ACMS')){ header("Location: ../../"); }

//- Site Settings
$debug = 1; #- Debug Mode Enabled? (0 = No | 1 = Yes)

//- Database Connection Info
$port_host = "valhalla-wow.eu"; #- Domain without or IP Address
$db_host = "127.0.0.1"; #- Database Host
$db_user = "root"; #- Database User
$db_pass = "*****"; #- Database Pass
$db_data = "site"; #- Database DB
$db_acc = "auth"; #- Account Database

//- Paypal Settings |:| Do Not Edit
$palurl = array(
"1" => "www.paypal.com",
"2" => "www.sandbox.paypal.com",
);

$palcur = array(
"1" => "USD",
"2" => "EURO",
"3" => "Other Currency Here", // Other Currency - cms.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd=_render-content&content_ID=developer/e_howto_api_nvp_currency_codes
);

//- Paypal Manual Edit For Security
$palmail = "fi*******@mail.com";
$palurl = $palurl[1]; // 1 = Paypal, 2 = SandBox
$palcur = $palcur[1]; // 1 = USD, 2 = EURO, 3 = Other

//- RA/Telnet Settings - Manual Edit
$ra_host = "valhalla-wow.eu"; #- World Server Host
$ra_user = "admins"; #- Account Username (Access = 4)
$ra_pass = "*****"; #- Account Password (Access = 4)
?>
Join Date: Sep 10, 2012
Location: Azer CMS
Posts: 637
Item store now working
Posted 05-20-16, at 12:13 PM.
If you're getting any errors (besides the PM), can you please post them? And it's better to have the $port_host and $ra_host set to 127.0.0.1 as well, since everything in on the same server. (no sense in having it make an external connection to the very same machine everything is on, lol)
Join Date: May 18, 2016
Location:
Posts: 3
Item store now working
Posted 05-21-16, at 4:08 AM.
Had the the $port_host and $ra_host set to 127.0.0.1, besides the PM error i get realm offline on the first page. Like this:

Valhalla - Offline
Alliance: 0
Horde: 0
Total Online: 0
Join Date: Sep 10, 2012
Location: Azer CMS
Posts: 637
Item store now working
Posted 05-23-16, at 8:29 PM.
What revision of TrinityCore are you attempting to use with the CMS? Are you using the version of the CMS that still uses the old RA system?

That's pretty much all I can think would be wrong at the moment, based upon what I'm seeing.

^ Advertise Here.